-->
Ugrás a tartalomhoz
ápr. 22. 2011.
Címkék: novella regeny iras SF

pislákoló életjelek

Időközben három korábbi novellám is elérhetővé vált e-formában, amelyek némelyike ma már nem könnyen beszerezhető eredeti kiadásban:

Játékvalóság | Analógia | Szirénének

Máskülönben meg csigalassúsággal dolgozom egy új történeten, nagyjából 30 ezer karakter van kész; kábé a felénél járhatok. Az eddigi leghosszabb novellám lesz. Az ötlet rég megvan, az elmúlt 5-6 évben néha elővettem, aztán elraktam más írnivalók miatt, de mostanra talán eléggé összeállt, hogy be is fejezzem. Két szálon fut a történet, szó lesz benne egy hadihajót irányító MI fondorlatos elrablásáról, és mély nyomorban élő illegális hajóbontókról.

Előtte elkészült egy rövidke flash fiction írás és egy sf-vers, de még nem tudom, hova szánom ezeket. A fenti hosszabb novella mindenesetre a Galaktikáé lesz.

Össze kellene rakni egy novelláskötetet is, szintén e-kiadásra. Úgy tervezem, régi írások és újak is bekerülnének.

Aztán jöhet a regény, ami valójában két különböző regénnyé is válhatna: az egyik verziója egy még titkos projekthez kapcsolódna, a másik pedig a két éve elkezdett majd eldobált szálak felvételét jelentené.

Legelső sorban pedig végre úgy kellene rendezni az életemet, hogy az írás ne a sokadik helyre kerüljön a prioritások között. De hát évek óta próbálkozom ezzel.

süti beállítások módosítása