-->
Ugrás a tartalomhoz
feb. 12. 2007.
Címkék: talalka SF

who is who

Lezajlott ez az SF-találkozó is. Néha elkaptak dedikálni, illetve a színpadra lépve kábé öt mondatban összefoglaltam a közönségnek, hogy miről szól a Keringés - nagyjából ennyi volt a hivatalos része a dolognak.

A szűkszavúságnak több oka is volt. Egyrészt Béla bácsi igen hosszan beszélt előttem, így nagy sztorizgatástra nem lett volna időm, másfelől így előre nem is nagyon lehet többet mondani egy regényről. A cselekménybe nem érdemes belemenni, hiszen poénokat nem lő le az ember, marad hát a mögöttes tartalom felvázolása. Azt meg minek ragozzam. (Globalizáció, erőforrás-gazdálkodás. Már megint társadalmi kérdések. )

Egyébként fel-alá ingáztunk a büfé és a helyszín között; találkoztam számos ismert arccal, illetve számos ismeretlennel, akik egy részéről kiderült, hogy a nicknevükkel naponta találkozom. Ilyen volt Odo vagy Necroman_Mk2 a solariáról. Kicsi a világ, ja.

A program nem hivatalos folytatása egy agyzsibbasztó sörözés volt a Patkó Bandiban, ezúton is köszönet TZS-nek az univerzum tágulása és a szétcsúszás közötti tudományos összefüggés feltárásáért.

süti beállítások módosítása