-->
Ugrás a tartalomhoz
nov. 10. 2011.

megjelenések

Idestova két éve nem jelent meg tőlem nyomtatásban semmi (e-könyvek és e-novellák igen, de a Hiperballada frissített verzióját leszámítva ezek újraközlések voltak). De úgy néz ki, ennek a hosszú szünetnek vége.

A decemberi Galaktikába bekerül az anno még képregény-forgatókönyvként megszületett, majd képregény-kiadványba novellának átalakított írásom egy alternatív 1848-ról. Úgy fest, a jövő évi márciusi-áprilisi Galaktikákban folytatásokban megjelenik a nemrég befejezett kisregényem (ha nem azokban, akkor majd később), és az SFmag számára is írtam egy rövid történetet - ezt azonban még csak Hackett kollégám látta, szóval egyáltalán nem biztos, hogy el is fogadják a szőrösszívű szerkesztők.

Határozottan alakulnak a dolgok, na.

Mindeközben lassacskán kellő készültséget ér el a következő - urbánus fentezi - regényem vázlata ahhoz, hogy elkezdjem írni, illetve készítsek egy szinopszist (sose tettem még ilyet), amit megfuttathatok a már létező, vagy éppen még féltitkos állapotban levő kiadóknál. Azt gondolom ugyanis, hogy bár eddig csak kész munkákkal kerestem kiadót, a Nagy Visszatéréshez talán jó lenne a távolban egy céldátum, amit tartani kell, és nem menekülhetek el újra az írás elől mindenféle rinyákkal.

süti beállítások módosítása